HTML

Edzz velem

A méltán híressé vált spártai edzés-módszer napjainkra szabott változatának népszerűsítése. Csevely a spartan workout, cross-fitt módszerekről.

Friss topikok

  • vontod75: @Fogyás: Sikerült reaktiválnom magam, hamarosan jönnek a cikkek. :) (2013.08.21. 11:11) A kezdet kezdete

Linkblog

Archívum

A kezdet kezdete

2009.12.05. 15:11 vontod75

Minden blogíró szembesül az első cikk megírásának nehézségével, nincs ez másként velem sem. Mi is indít valakit arra, hogy blogot írjon? 

Eszmélet...

Urbanizált világunk sajnálatos módon egyre inkább elkényelmesít, leszoktat minket a mozgásról, az erőkifejtésről. Ki ne látott volna, ki ne ismerne olyanokat akik még a porcelántrónushoz is autóval mennek? Gyakran felmerülhet a kérdés képesek vagyunk még egyáltalán az általunk létrehozott civilizáció hiányában egyáltalán életben maradni? Képesek vagyunk-e a kis kütyüink, elektromosság, autó és központi fűtés nélkül élni? A válasz egyre többször, az hogy nem. Ezen akarok változtatni, és ehhez várom mindne leheendő virtuális edzőpartner tanácsát és konstuktív kritikáját. 

 

Módszer...

Nagyon fontos az elején leszögezni, azt, hogy egyetlen módszer sem csodaszer, egyetlen gyakorlatsor sem ér semmit a rendszeresség nélkül. Tehát EDZZ RENDSZERESEN! Amit mindenképpen vegyünk figyelembe, hogy hosszas punnyadás után nem szabad nekiesni az edzésnek mert az igen rosszul is elsülhet. Nem az a cél, hogy az izületeket tönkrevágjuk és a megerőltető edzésmunka hatására létrejövő izomláz miatt moccanni se tudjunk. Tehát KEZDETBEN MÉRTÉKKEL edzünk. 

Az edzésterv: Terveim szerint részletekben minden hét elején fel fogom tenni az adott hétre rendelt önkínzó gyakorlatsort. 

Lássuk tehát az első hetet:

 

Cél...

Azt hiszem a cél kitűzése az egyik legfontosabb dolog, amit minden edzésmunka megkezdése előtt meg kell tenni. Esetemben - és remélem minden virtuális edzőpartnerem tekintetében is - ez az úgynevezett 300 szintfelmérő teljesítése. (https://www.youtube.com/watch?v=ggiYjRelWgc)

 

Jó edzést mindenkinek!

 

3 komment

Címkék: sport edzés túlélés crossfitt

A bejegyzés trackback címe:

https://antipunnyadt.blog.hu/api/trackback/id/tr141575969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fogyás · http://www.enportal.hu/ 2010.10.18. 15:00:07

Kár hogy nem folytatod ezt a hetet :) Mert jól kezdődött :)

vontod75 2013.08.21. 11:11:17

@Fogyás: Sikerült reaktiválnom magam, hamarosan jönnek a cikkek. :)
süti beállítások módosítása